Liikaa vihaajia – supertähti lopetti sosiaalisen median käytön

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialainen poptähti Iggy Azalea oli yksi viime vuoden suosituimmista nousevista nuorista naistähdistä. Iggy nousi taannoin otsikoihin, kun paljastui että pizzakuski oli levittänyt hänen salaista puhelinnumeroon internetissä.

Nyt 24-vuotias räppäri on ilmoittanut lopettavansa sosiaalisen median käytön. Tähden kertoo tarvitsevansa taukoa internetissä saamaltaan negatiiviselta palautteelta, mitä hän kuvailee kuluttavaksi. Iggy Azalean mukaan sosiaalisen median vihamieliset kommentit ovat tekemässä hänestä vihaista ihmistä, eikä hän halua tulla sellaiseksi.

– Tästä lähtien managerini hoitaa Twitter-tilini käytön, ellei viestejä ole merkattu -IA -allekirjoituksella, tähti twiittasi.

Iggy Azalea seurusteli vuonna 2012 räppäri A$AP Rockyn kanssa, ja tatuoi sormiinsa sanat Live, Love, A$VP. Taannoisen eron jälkeen hän aikoo poistattaa tatuoinnin kokonaan, ja kivulias projekti vaatii useamman toimenpiteen. Tapaus on hyvä muistutus siitä, että on syytä harkita tarkkaan kannattaako seurustelukumppanin nimeä tatuoida itseensä. Azalea on suunnitellut menevänsä naimisiin nykyisen poikaystävänsä NBA-tähti Nick Youngin kanssa.