Jääpaloja kuivausrumpuun – tässä odottamaton tulos

Viihdeuutiset · Annika Kela

Monen mielestä vaatteiden silittäminen on aikaavievää ja turhauttavaa puuhaa. Paitojen ja housujen silittäminen voi olla haastavaa, jos lopputuloksesta haluaa täydellisen. Myytinmurtajista tunnettu Kari Byron on jakanut netissä hyvän vinkin, jonka avulla voi välttyä silittämiseltä.

American Express -luottoyhtiö julkaisee silloin tällöin käytännön vinkkejä arkisiin tilanteisiin nettivideoiden muodossa. Everyday Genius -niksivideossa on tällä kertaa esiintynyt Byron. Neitokainen kertoi, että heittämällä muutaman jääpalan vaatteiden sekaan kuivausrumpuun tulee vaatteista sileitä.

Kun jääpalat sulavat ja höyrystyvät kuvausrummun lämmössä, tulee vaatteista yhtä sileitä kuin ne olisi silitetty. Sillä välin, kun kuivausrummun ohjelma on käynnissä, voi ylimääräisen ajan hyöndyntää johonkin muuhun. Tätä vinkkiä on syytä testata seuraavalla kerralla, kun tulee jotain silitettävää.