Jessica Simpson intiimeissä 50 Shades of Grey -tyylisissä kuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen Jessica Simpson tunnetaan poplaulajana, näyttelijänä ja realitytähtenä. Muun muassa Irresistible-hitistään tuttu vaaleaverikkö on sittemmin tullut äidiksi ja viettänyt hieman hiljaiseloa julkisuudesta.

Nyt Jessica Simpson on muistanut fanejaan Instagramissa uudella, rohkealla kuvasarjalla. Mustavalko-otoksissa 34-vuotias vaaleaverikkö nähdään intiimeissä, 50 Shades of Greyn inspiromissa tunnelmissa aviomiehensä, Eric Johnsonin kanssa.

Jessica Simpson oli aiemmin naimisissa laulaja Nick Lacheyn kanssa ja parista tehtiin Kyyhkyläiset-realitysarjaa. Sittemmin tuli ero ja Simpson meni naimisiin sporttitähti Eric Johnsonin kanssa. Pariskunta on viime aikoina tutustunut seksuaalisiin iloihin opettelemalla tantraseksin saloja. Heillä on kaksi yhteistä lasta, Maxwell Drew ja Ace Knute.

V-Day #FIFTYSHADESOFJOHNSON

Kuva, jonka Jessica Simpson (@jessicasimpson) julkaisi