Vauva huusi kurkku suorana – kunnes oikea biisi alkoi soida

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pienen vauvan vanhemmat ovat kuvanneet hauskan kotivideon, joka osoittaa, että räppi on lähellä heidän pienokaisensa sydäntä. Lapsi nimittäin itki lohduttomasti, kunnes kuuli tämän hetken kuumimman Coco-hittibiisin.

Videon alussa perheenäiti näyttää, että muut kappaleet eivät kelpaa heidän Lenalleen. Lastenmusiikilla ei ollut vauvaan mitään vaikutusta. Sitten puhelimesta alkoi soida O.T. Genasisin Coco -kappale ja lapsi hiljeni.

Vaikka pieni Lena on vasta 8 viikon ikäinen, on hän osoittanut olevansa perillä tämän päivän hiteistä. Voi olla, että räppikappaleiden kuuntelua täytyy rajoittaa viimeistään siinä vaiheessa, kun pikkuneiti alkaa oppia puhumaan. Muuten Lenan sanavarastoon saattaa kertyä sanoja, jotka eivät ole soveliaita pikkulapselle. Siihen on onneksi aikaa ja Lena saa toistaiseksi ottaa ilon irti Coco-biisistä.