Kissa palasi kotiin – ikimuistoisen näyttävä sisääntulo!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin tapauksesta, jossa ulos tahtova kissa kaivoi tiensä oven eteen sataneen lumikinoksen läpi ulkoterassille. Nyt eräs toinen kissa on syöksynyt lumimuurin läpi päästäkseen lämpimään.

Ann Got on lisännyt YouTubeen videon kissastaan, joka löysi takaisin kotiin. Kissa oli kadonnut ollessaan ulkona ison lumimyrskyn aikaan, mutta Annin onneksi se löysi myöhemmin takaisin kotiin. Kissa maukui yllättäen kotinsa oven ulkopuolella ja nainen meni avaamaan sille oven.

Oven eteen oli satanut yli metrin korkeudelta lunta, ja nainen asetti ruokakipon kinoksen päälle ikään kuin merkiksi, että kissa voisi kiivetä lumikinoksen yli päästäkseen sisäpuolelle. Kiipeämisen sijaan kissa otti kuitenkin vauhtia ja syöksyi suoraan lumen muodostaman muurin läpi sisälle kuin supersankari. Melkoinen paluu kotiin ja tyylikäs sisääntulo.