Miranda Kerr Instagram-herutuskuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippumalli Miranda Kerr tunnetaan parhaiten Victoria’s Secretin kuvissa ja muotinäytöksissä esiintymisestä. Nyt australialaiskaunotar on kuitenkin vaihteeksi jakanut itse näyttäviä kuviaan sosiaalisessa mediassa.

Kuva, jonka Miranda (@mirandakerr) julkaisi

Miranda Kerr lisäsi Instagram-tililleen sarjan otoksia, joissa hän esiintyy vähäpukeisena aurinkoisella hiekkarannalla. Kuvissa 31-vuotias malli nähdään esimerkiksi rannalla paljastavassa mekossa ja vedessä bikinit yllään.

Victoria’s Secret -malli Miranda Kerr oli loppuvuodesta otsikoissa yksityiselämänsä merkeissä, kun hän erosi aviomiehestään, näyttelijä Orlando Bloomista. Pariskunta alkoi seurustella vuonna 2007, ja he menivät naimisiin heinäkuussa 2010. Pariskunnalla on yhteinen Flynn-poika.

Kuva, jonka Miranda (@mirandakerr) julkaisi

Taking it all in

Kuva, jonka Miranda (@mirandakerr) julkaisi

Love my girls #bestfriends

Kuva, jonka Miranda (@mirandakerr) julkaisi