Perhe luuli lähteneensä tavalliselle kajakkimatkalle – toisin kävi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset saavat joskus kokea hienoja kohtaamisia luonnossa eläinten kanssa. Kerroimme aiemmin tapauksesta, jossa veneilijöitä tuli tervehtimään kaksi ryhävalasta. Nyt pieni merileijonan poikanen hyppäsi perheen kajakin kyytiin.

Joe Buttitta sai kuvattua videolle hienon tilanteen, kun hän näki pienen merileijonan poikasen hyppäävän erään perheen kajakin kyytiin. Orange Countysta matkustanut perhe oli vierailemassa Santa Barbarassa ystävänpäivänä ja he olivat lomallaan päättäneet mennä melomaan kajakilla ja saivatkin melko ainutlaatuista seuraa.

Melontaretki sai yllättävän käänteen, kun merileijonan poikanen päätti hypätä perheen kyytiin. Buttitta kertoo, että vanhemmat Rodney ja Lisa Gist olivat kolmen lapsensa kanssa melomassa yli puoli tuntia niin, että merileijona oli kajakin kyydissä. Perheen ystävänpäiväretkestä tuli vanhempien mukaan ikimuistoinen.