Isän silmä vältti sekunneiksi – pikkupoika hankkiutui pahaan pulaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ostoskeskuksessa poikansa kanssa asioinut perheenisä poikkesi lapsukaisensa kanssa erikoisliikkeessä. Kaupan valvontakamera on taltioinut videolle hetken, jolloin isä huomasi kassan näyteikkunassa jotain kiinnostavaa.

Kun miehen keskittyminen siirtyi poikansa kaitsemisesta liikkeen tavaroihin, pieni ja vilkas pikkupoika käveli isänsä takaa kohti liukuportaita ja alkoi leikkiä portaiden rullaavalla kaiteella. Hetkeä myöhemmin poika tarttui kaiteeseen molemmin käsin pelästyttävin seurauksin.

Pienokainen alkoi liukua kaidetta pitkin rappusia alas. Siinä vaiheessa isä onneksi huomasi poikansa kadonneen ja näki lapsukaisensa valuvan portaita alas. Myös muut sivulliset näkivät saman näyn ja säntäsivät pojan perään.

Onneksi poika saatiin pelastettua ennen kuin jotain ikävää sattui. Pieni vintiö ei varmastikaan tiennyt joutuneensa hengenvaaraan vaan koki temppuilunsa olevan osa päivän seikkailua. Perheenisäparalla meni varmasti yöunet pienokaisensa temppuilun takia. Vilkas lapsi ehti muutamassa sekunnissa aiheuttaa itselleen vaaratilanteen, josta onneksi tällä kertaa selvittiin ehjin nahoin.