Pikkutyttö halusi kaupassa nuken: ”Varastetaan se!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaikki vanhemmat kokevat kauppareissuillaan pienten lasten kanssa varmasti joskus tilanteen, missä lapsi haluaa ostosreissulta jonkin lelun, jota hänelle ei voida juuri nyt ostaa. Jotkut lapset osaavat olla todella hyviä suostuttelijoita ja lapset eivät häpeä mennä äärimmäisyyksiin, jos heistä tuntuu, että he eivät ole saamassa tahtoaan läpi.

Nyt eräs pieni tyttö yritti suostutella isäänsä varastamaan nuken kaupasta. Tyttö oli isänsä kanssa kaupassa ja näki siellä Disneyn Frozen-nimisen animaation Elsa-hahmon. Tyttö päätti, että hän halusi nuken ja hän sen myös saisi. Tyttö alkoi raahaamaan isoa nukkelaatikkoa tavaratalon käytäviä pitkin. Isä sanoi tytölle, että hänellä ei ole juuri nyt rahaa ostaa nukkea, mutta tytöllä olikin muut keinot mielessä.

Isä kysyi tytöltä videolla, että eivätkö he voisi ostaa television nuken sijaan, mutta televisio oli tytön mielestä tarpeeton nukkeen nähden. Kun isä sanoi tytölle, että hänellä ei nyt ole rahaa ostaa nukkea tyttö tokaisee, että heidän tulisi vain ottaa se. Tässä on ehkä nuorin näpistelijä, joka on saatu tallennettua videolle.