Poliisi etsii huumerikollista netissä: ”Haluaisimme keskustella…”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltain Virginiassa sijaitsevan Crewen viranomaiset saivat ilmoituksen epäilyttävästä aineesta, joka oli jätetty paikalliseen Super Dollar -kauppaan. Poliisien tutkimuksissa selvisi, että aine on todennäköisimmin kokaiinia, jonka kaupassa asioinut henkilö on vahingossa pudottanut.

Twitter
Twitter

Pikkukaupungin poliisit päättivät alkaa selvittämään kokaiinin alkuperää sosiaalisen median avulla. Etsivä Ella Turner kirjoitti laitoksen Facebook-sivulle tekstin, jossa kokaiinin omistajaa kehotetaan ottamaan viranomaisiin pian yhteyttä.

– Meidän hallussamme on nyt valkoista jauhetta, joka vaikuttaa olevan kokaiinia. Jos vierailit tänään Super Dollarissa ja tiputit vahingossa kokaiinisi, ole kiltti ja ota meihin yhteyttä. Haluaisimme keskustella kanssasi omaisuudestasi, tekstissä luki.

Viesti aiheutti sosiaalisessa mediassa runsaasti spekulointia siitä, kenelle huumeet kuuluvat. Toistaiseksi kokaiinin alkuperä ei ole kuitenkaan selvinnyt. Joku jopa uteli, antaisivatko viranomaiset todellakin kokaiinierän takaisin sen alkuperäiselle omistajalle.

– EI!, poliisit vastasivat tyhjentävästi.