Taylor Swift osaa nauraa itselleen – tekee pilaa tanssiliikkeistään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Popkaunotar Taylor Swift on saanut kohua aikaan erikoisilla tanssiliikkeillään. Nainen on tullut kuvatuksi monissa eri tapahtumissa, joissa hän on intoutunut tanssimaan ja noussut tuoliltaan heittämään muutaman erikoisen liikkeen. Onneksi tältä tähdeltä ei puutu huumorintaju, ja nainen osaa nauraa itselleen ja vitsailla tanssiliikkeistään.

Taylor Swift oli äskettäin Jimmy Fallonin vieraana, ja parivaljakko oli keksinyt hauskan osion, joka sivaltaa nerokkaasti kaikkia, jotka ottavat Taylorin tanssiliikkeet liian vakavasti. Osiossa Taylor ja Jimmy ovat tulleet urheilutapahtumien fanikameran tallentamaksi ja Taylor heittää muutaman suositun liikkeensä.

Swift ja Jimmy ovat keksineet hauskan taustatarinan, jonka mukaan he ovat aiemmin tanssineet aina yhdessä erilaisissa tilanteissa, kunnes laulajatar alkoi sooloilemaan ja tanssimaan ilman Jimmya milloin missäkin. Swift pahoitteli tilannetta ja sai laitettua pisteen tanssiliikkeiden aiheuttamalle kohulle.