Pikkutyttö yhdisti ruokasoodan ja viinietikan – odottamaton seuraus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pieni tyttö päätti kuvata tiedemiesleikkinsä videolle, kun hän kokeili tehdä pienen tulivuoren. Tulivuoren piti ilmeisesti purkautua ruokasoodan ja viinietikan yhdistelmästä, mutta lopputulos olikin hieman erilainen.

Tyttö kaataa ruokasoodaa pienen tulivuoren huipulle varovasti ja tasoittaa sen huolellisesti. Tyttö putsaa tulivuoren, minkä jälkeen hän valmistautuu kaatamaan viinietikkaa. Viinietikkapönttö näyttää olevan vaarallisen korkealla ja melko painava tytön käsiteltäväksi, koska kanisteri on puolilleen täynnä.

Tytön kokeilu alkaa näyttämään vaaralliselta, kun hän aloittaa kaatamisen ja eihän se arvatenkaan hyvin päättynyt. Tulivuori ei räjähtänyt vaan tyttö kaatui viinietikan kanssa ja sai luultavasti melko haisevan sotkun aikaiseksi lattialle. Parempi onni ensi kerralla.