Outo ilmiö leviää: Kehonrakentajat tilaavat rintamaitoa äideiltä!

Fitness · Annika Kela

Yhdysvaltalainen Komo 4 News -uutiskanava on uutisoinut erikoisesta ilmiöstä kehonrakentajien keskuudessa. Erityisesti miehet ovat nimittäin lähestyneet imettäviä äitejä toiveenaan saada ostaa heiltä rintamaitoa.

Monet kehonrakentajat ovat ilmoittaneet netissä halukkuudestaan ostaa naisten rintamaitoa. Äidinmaidossa on valtava määrä ravinteita ja proteiinia ja monet urheilijat ovat huomanneet, että rintamaito on hyvä vaihtoehto kaupallisille proteiinivalmisteille.

Uutislähetyksen haastattelussa eräs perheenäiti kertoi, että häntä oli lähestytty ruokakaupassa ja kehonrakentaja oli tarjonnut äidille rahaa vastineeksi rintamaidosta. Bodaaja oli kertonut, että maito ei tule hänen lapselleen vaan hänelle itselleen.

Vaikka urheilijoiden keskuudessa kasvanut rintamaitovillitys saattaa kuulostaa oudolta, on toisaalta ymmärrettävää, että tarkkaa ruokavaliota noudattavat ihmiset haluavat saada proteiininsa mahdollisimman puhtaista proteiininlähteistä. Ilmeisesti äidinmaito on yhdysvaltalaisissa kuntoilupiireissä hitti.