Erikoinen myyntikikka: Kiinteistövälittäjä riisui esittelyvideolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialainen kiinteistönvälittäjä Levi Turner on päättänyt markkinoida myytävää kohdetta nettivideon muodossa. Huvittavassa kohteen esittelyvideossa kiinteistönvälittäjä mainostaa asuntoa pelkissä uimahousuissa.

Daily Mail -lehden mukaan ei ole ensimmäinen kerta, kun Bellarine Property -yrityksen kiinteistönvälittäjät riisuvat myydäkseen asuntoja, sillä vuonna 2006 yksi huutokauppaan osallistunut myyjä riisui housunsa. Ilmeisesti myyntitaktiikka toimii ja paljaalla pinnalla saa ylimääräistä julkisuutta kohteelle.

Vaikka kiinteistönvälittäjän julkaisema video on kaikin puolin asiallinen, on uimahousuissa keikistelevän myyjän touhut koomista seurattavaa. Mikään ei kiellä kiinteistönvälittäjiä myymästä kohteitaan puolialastomana.

Bellarine Property on videoillaan osoittanut, että heidän myyjänsä eivät keinoja kaihda ja jos paljaalla pinnalla saa mainosta kohteille, niin omistautuneet myyjät ovat valmiita riisumaan itsensä saadakseen paremmat myyntimahdollisuudet.