Sotakirves haudattu? Kim Kardashian onnitteli Paris Hiltonia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti Kim Kardashian on muistanut Paris Hiltonia tämän syntymäpäivänä. Tähtönen julkaisi sosiaalisessa mediassa kaksikosta kuvan, joka on otettu lähes kymmenen vuotta sitten Ibizalla. Kuvassa esiintyvät kaunottaret olivat vielä tuolloin ystäviä.

Pari vuotta kuvan ottamisen jälkeen Hiltonin ja Kardashianin välit tulehtuivat ja huhujen mukaan he vihasivat toisiaan. Kaunokaisten välit olivat niin huonot, että he välttelivät tietoisesti toistensa seuraa erilaisissa tilaisuuksissa. Molemmat tähtösistä ovat sortuneet toisensa piikittelyyn ja haukkumiseen julkisesti.

Naisten käytökseen perustuen monet ovat luulleet, että on täysi mahdottomuus, että heidän välinsä vielä jonain päivänä paranisivat. Nyt epäilijät voivat huomata olleensa väärässä, sillä selvästikin tämä kaksikko on hautaamassa sotakirveensä. Karhashian onnitteli Paris Hiltonia Instagramissa julkaisemallaan kuvalla. Ja vaikuttaisi siltä, että molemmat ovat yhdessä muistelleet vanhoja hyviä aikoja, jolloin heidän välillään oli kaikki vielä kunnossa. Ehkä tämä ele tarkoittaa, että heistä on tulossa jälleen ystäviä.

Found this pic while unpacking! It's from 2006 in Ibiza. Happy belated birthday @ParisHilton

Kuva, jonka Kim Kardashian West (@kimkardashian) julkaisi