Koirat estävät suukot – omistajaa ei saa pussata!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat saattavat välillä olla erittäin omistushaluisia ja voivat tuntea tarvetta suojella isäntäänsä tai emäntäänsä vierailta ihmisiltä. Joskus koirat suojelevat niitä myös läheisiltä ihmisiltä mustasukkaisuuden vuoksi.

FunnyTV on julkaissut hauskan koostevideon koirista, jotka ovat mustasukkaisia, kun heidän omistajaansa pussataan. Videolla näkyy monia pareja, jotka yrittävät pussata.

Koirat tulevat aina väliin ja yrittävät estää suudelman. Osa tekee sen hauskasti ja suloisesti pussailemalla omistajiaan ja näyttämällä, että haluavat vain olla mukana kivassa tapahtumassa.

Jotkut koirista tulevat väliin niin, että yrittävät yksinkertaisesti vain estää suudelman ja suojelevat omistajaansa tältä omituiselta läheisyydenosoitukselta. Jotkut koirista vaikuttavat melko aggressiivisilta ja mustasukkaisilta, mikä menee hauskasta ehkä jopa pelottavan puolelle, koska sellainen käytös voi lopulta päätyä puremaan.