Laskettelijan painajainen toteutui – lumivyöry alkoi suksien alta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kanadan Albertassa sijaitsevilla Kalliovuorilla tapahtui selkäpiitä karmiva tilanne, kun laskettelija laukaisi lumivyöryn laskiessaan rinnettä alas. Ritchie Nagle oli lähtenyt laskemaan Banffin kaupungin lähellä olevia rinteitä pelottavin seurauksin.

Laskettelijan GoPro-kameraan on tallentunut tilanne, joka on kaikkien laskettelijoiden pahin painajainen. Miehen suksien alla oleva lumi lohkeili valtaviksi lohkoiksi ja lopulta lumimassa alkoi valua rinnettä alas.

Syrjäisellä, hiljaisella ja koskemattomalla rinteellä ei ollut muita laskijoita ja se teki tilanteesta vielä huomattavasti pelottavamman. Mikäli laskettelija hautautuisi lumeen, ei lähistöllä olisi ketään auttamassa. Huomattuaan aihettamansa lumivyöryn laskettelija syöksyi niin nopeasti rinteen alas kuin kykeni.

Kun Nagle lopulta katsoi taakseen, oli näkymä huolestuttava. Lumi oli valunut lähes koko rinteen mitalta alas. Oli onni onnettomuudessa, ettei laskijalle käynyt huonosti. Lumivyöry varmasti säikäytti laskettelijan pahan päiväisesti.