Vinossa kävelevästä löytökoirasta hellyttävä julkkis

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Macklemore & Ryan Lewisin huippusuosittu kappale Thrift Shop on saanut uuden hauskan käänteen siitä tehdyssä versiossa. Uudessa versiossa pääosassa on kirpputorilla seikkaileva koira. Marnie The Dog -kanava on julkaissut hauskan musiikkivideon pienestä ja erittäin persoonallisesta Marnie-nimisestä koirasta.

Videolla Marnie kävelee kirpputorilla kuin se omistaisi paikan ja on putiikissa täysin kotonaan. Videon taustalle on laitettu vielä osuvasti Thrift Shop -kappale. Marnie-koiralla on erittäin hellyttävä ja persoonallinen perusilme.

Koiran kieli on koko ajan ulkona ja hieman sivussa, koira katsoo eteenpäin yleensä pää hieman kenossa ja silmätkin näyttäisivät olevan hiukan vinksallaan. Marnie on pienestä koostaan huolimatta seniori-ikäinen ja omistaja on adoptoinut sen koiravanhuksena eläinsuojasta.

Marnien YouTube-kanavalla ei kerrota mistä vino kävelytyyli johtuu, mutta ainakin koira saa viettää onnellisiä eläkepäiviään rakastavan omistajan kanssa.