Sikailu törkeimmästä päästä – miehet pilasivat tuntemattomien hiukset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Derick Watts & The Sunday Blues on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa he ottavat kärkkäästi kantaa uuteen hiustyyliin, jota näkee monilla miehillä. Kyseessä oleva hiustrendi on pieni hiuksista tehty nuttura tai ponihäntä miesten päälaella.

Derick ystävineen on päättänyt tarjota apua miehille ilmaisen ja yllättävän hiustenleikkauksen muodossa. Miehet ajelevat autolla ympäriinsä ja kyselevät kadulla olevilta ihmisiltä, onko lähistöllä näkynyt miehiä joilla on pään päällä sellainen pieni nuttura, joka näyttää siltä kuin se haluaisi isona olla ponihäntä. Kun miehet näkevät nutturapään he ajavat lähistölle, yksi miehistä juoksee henkilön taakse, leikkaa pienen sykerön irti ja juoksee takaisin autoon hiustupsu kädessään.

Parturointi näyttää todella röyhkeältä ja jättää varmasti yllättävän hiustenleikkuun saaneet miehet hämmennyksen partaalle. Derick kehottaa ihmisiä olemaan kokeilematta tätä kotona, minkä jälkeen hän tarkentaa, että hiuksia saa kyllä leikata salaa, koska se on hauskaa, mutta saksien kanssa ei saisi juosta.