Mies solvasi toista metrossa – sitten he kohtasivat työhaastattelussa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Matt Buckland joutui tuntemattoman miehen vihanpuuskan kohteeksi työmatkallaan poistuessa metron kyydistä. Huutaneelle miehelle iski kuitenkin välitön karma takaisin, koska hetkeä myöhemmin hän saapui Bucklandin työhaastatteluun.

Henkilöstöpäällikkö Matt Buckland matkusti maanantaina metrolla töihin. Aamun metro oli ollut ruuhkainen niin kuin aina ennenkin. Kun Buckland oli ollut poistumassa metrosta, eräs mies oli haistattanut hänelle pitkät ja puskenut hänet tieltään, että mies pääsee ennen Bucklandia ovesta ulos. Hän ei voinut aavistaakaan mitä tulisi tapahtumaan seuraavaksi.

Bucklandille saapui samana aamuna työhaastatteluun mies, jonka hän heti tunnisti samaksi henkilöksi, joka oli haukkunut ja tönäissyt Bucklandia metrossa. Haastateltava ei ollut tunnistanut Bucklandia ennen kuin hän alkoi vihjailemaan metrosta. Mirror-lehden mukaan miehet olivat lopulta nauraneet yhdessä aamuiselle tilanteelle, mutta haastateltava ei ollut kuitenkaan saanut työpaikkaa.