Hervoton näky kadulla – mies yhdisti WC-pöntön ja lumiauran

Viihdeuutiset · Annika Kela

Marylandilainen rautakaupan omistaja David Goldberg on riemastuttanut kaupunkinsa asukkaita osallistumalla katujen lumitöihin. Mies ajelee kaduilla auraten lunta erikoisella keksinnöllään, joka on vessanpönttölumiaura.

Moottorilla kulkeva menopeli on huvittavan näköinen ilmestys. Mies istuskelee pöntöllä auratessaan kaupunkinsa katuja. Goldberg kutsuu keksintöään Loo-Cyksi. Alunperin pyörillä liikkuva vessanpönttö oli osa paraatikalustoa.

Mies oli nikkaroinut vessanpöntön DC Pride -tapahtumaan, joka on sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen juhlaparaati. Goldbergin silloinen keksintö oli nimetty Loo-Cilleksi. Lumikasojen peittämä kaupunki sai miehen tuunaamaan keksintöään ja tekemään siitä lumiauran.

Davidin rakentaman menopelin oli tarkoitus olla hauska vitsi ja mies julkaisi lumiaurallaan ajelusta videon netissä. Yllättäen videosta tuli suosittu ja nyt paikalliset lehdet ja uutistoimistot ovat pommittaneet miestä. Goldbergin vitsi sai hetkessä suuremmat mittasuhteet kuin mies oli kuvitellutkaan.