Nukkuva koira voi olla päivän ihastuttavin näky

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläimet ovat suloisia nukkuessaan ja myös ne näkevät unia. Jotkut eläimet liikehtivät unissaan, ääntelevät, kuorsaavat tai tekevät jotain muuta huvittavaa. Nyt YouTubeen on julkaistu hauska kooste nukkuvista koirista, joita omistajat ovat kuvanneet.

AFV Animals on julkaissut YouTube-kanavalleen hauskan koostevideon, jossa on nukkuvia koiria. Lemmikkien omistajat ovat saaneet hulvattomia hetkiä tallennettua videolle, kun heidän lemmikkikoiransa kuorsaavat ja ulvovat unissaan.

Suloisuuden huippu on iso kasa koiranpentuja, joista yksi ulvoo unissaan ja toinen koira ulvoo perässä. Koirat haukkuvat ja selkeästi myös jahtaavat jotain unissaan, koska niiden tassut viuhtovat niin hurjaa vauhtia. Yksi koira jopa nukahtaa pystyyn, kun se istuu ruokakipponsa edessä.