Ison koiran hellät otteet – näin samojedi herätti isäntänsä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikinomistajat tietävät, että eläimet keksivät mitä ovelampia keinoja saada omistajansa hereille. Koirat ja kissat saattavat nuolla omistajan naamaa, tuoda hänelle sukat sänkyyn, hyppiä päällä tai vetää peiton ihmisen päältä pois. Nyt Youtubeen on julkaistu suloinen video koirasta, joka herättää omistajansa todella hellin ottein.

Tom Brown on julkaissut ihanan videon hänestä ja samojedirotuisesta koirastaan Lexistä, joka herättää miehen todella hellävaraisesti. Lexi istuu miehen vieressä, kun hän nukkuu. Koira haluaa lähteä ulos kävelylle ja haluaa Tomin heräävän viemään sitä. Lexi katsoo Tomia ja alkaa silittämään häntä käpälällään.

Tom näyttää koiralleen heräämisen merkkejä ja Lexi antaa omistajalleen pusuja palkinnoksi. Kun mies sulkee silmänsä uudelleen, koira painaa tassunsa miehen suulle ja alkaa taas silittämään häntä. Tällaiseen herätykseen olisi varmasti mukava havahtua hyvien yöunien jälkeen.