Tälle kolmevuotiaalle ei kannata ryppyillä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Erilaiset itsepuolustuslajit ovat pitkään olleet melko suosittuja harrastuksia myös lasten keskuudessa. Nyt YouTubeen on julkaistu suloinen video, missä pieni kolmevuotias tyttö vannoo valan vyökokeen päätteeksi.

Leeds Taekwondo on ladannut YouTube-tililleen videon, jossa heidän oppilaanaan oleva kolmevuotias tyttö vastaanottaa korkeamman asteen vyön. Ilmeisesti vyökoe on jo päättynyt ja kokeen kruunaa vala, jonka tyttö toistaa kovalla ja itsevarmalla äänellä opettajansa perässä.

Tästä tytöstä tulee varmasti vanhempana itsepuolustuksen mestari, jos häntä jaksaa kiinnostaa Taekwondo samalla tavalla kuin nyt. Tyttö on aloittanut lajin todella nuorena ja näyttäisi siltä, että hänen äitinsä ja veljensä kannustavat tyttöä lasin takana ylpeinä.