Talvi yllätti lumenluojan – liukastelulle ei ollut tulla loppua

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lumimyrskyn seurauksena naapuruston talot ja tiet olivat saaneet paksun lumipeitteen ylleen. Erään talon asukas oli päättänyt ryhtyä tuumasta toimeen ja mennä ulos lumitöihin. Miehen kaveri oli salaa kuvannut videon hänen lumitöistään.

Lumenlapioijan ahkerointi ehti päättyä ennen kuin se alkoikaan. Mies oli valinnut vääränlaiset jalkineet urakkaansa ja pihatielle päästyään hän alkoi liukastella holtittomasti. Miehen hyväntahdon ele päättyi siihen, että hän heitti lapion vihaisena autotielle.

Videota katsoessa ei voi muuta kuin nauraa. Epäonninen mies liukasteli kymmenen sekunnin ajan ja miehen tasapainoilu näytti tavallaan omaperäiseltä tanssilta. Kaveruksen nauru säesti ratkiriemukasta videota. Jos tapauksessa on jotain hyvää, niin mies ainakin pysyi jaloillaan eikä kaatunut jäiselle tielle.