Uskomaton suoritus Onnenpyörä-visailussa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suomenkin televisiossa aikoinaan pyörinyt Onnenpyörä-visa on edelleen suosittu monessa maassa. Yhdysvaltalaisessa Onnenpyörässä nähtiinkin äskettäin uskomaton suoritus, kun mies ratkaisi sanan vain yhen kirjaimen vihjeen avulla.

Omalla pelivuorollaan mies kokeili arvoitukseen T-kirjainta. Kun arvoituksessa oleva T-kirjain paljastettiin, möläytti pelaaja oman veikkauksensa ilmoille, joka oli Championship Match. Tällä arvauksella mies ratkaisi tehtävän.

Jopa juontaja Pat Sajak oli miehen suorituksesta äimän käkenä. Hän meni kättelemään pelaajaa ja onnitteli häntä uskomattomasta arvauksesta. Arvauksen ansiosta miehen peliansiot pompsahtivat 1.700 dollarista 7.100 dollariin. Joko miehellä kävi uskomaton säkä arvauksen kanssa tai sitten kyse oli puhtaasta talentista. Joka tapauksessa mies osoitti muille pelaajille olevansa raudan kova vastus.