Hämmentävä moka nopeusrajoituksissa – mitä sinä tekisit tässä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset ovat erehtyväisiä ja tekevät välillä inhimillisiä virheitä. Nyt eräs tiemerkintöjen parissa työskentelevä on saanut aiheutettua Englannissa hämmennystä ristiriitaisilla liikennemerkeillä. Carltonin Middledale Road sai uuden nopeusrajoituksen, mutta työntekijä ei ollut huomannut poistaa vanhaa merkkiä toiselta puolelta tietä.

Nyt tiellä on kaksi erilaista nopeusrajoitusta, joista toisen mukaan saisi ajaa 20 mailia tunnissa ja toisen rajoituksen mukaan 30 mailia tunnissa. Asukkaat ovat olleet huvittuneita tästä virheestä.

Eläkkeellä oleva Colin Lawton oli kommentoinut Nottingham Post -lehden mukaan ihmettelevänsä, eikö kukaan ikinä tarkasta tietyöläisten työnjälkeä. Middledale Roadilla on ainakin selvää se kumpiko tämän yksisuuntaisen tien kaistoista vetää paremmin.