Hirviömäiset vanhemmat odottivat hääkutsua – postissa saapuikin kosto

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuori nainen oli mennyt kihloihin poikaystävänsä kanssa ja he alkoivat suunnitella häitä. Nainen sai pian sukulaistensa kautta kuulla, että hänen vanhempansa vaativat saada kutsun häihin. Tuleva morsian ei ollut tiedosta riemastunut.

Neitokainen on Reddit-käyttäjätilillään jakanut kuvan hänen vanhemmilleen lähetetystä hääkutsusta, joka on räätälöity nimenomaan heille. Kutsussa kehoitetaan vanhempia olemaan osallistumatta häihin, koska he eivät ole tervetulleita.

Nainen on kertonut, että hänen vanhempansa ovat kohdelleet häntä kaltoin koko hänen elämänsä ja hän kuvaili heitä kiusaaviksi narsisteiksi, jotka ovat saaneet hänet tuntemaan itsensä mitättömäksi. Metro-lehden mukaan morsian kertoi karanneensa kotoaan nuorena, sillä hän ei enää kestänyt jatkuvaa lannistamista ja kiusaamista.

Morsian julkaisi hirviövanhemmilleen lähetetyn kutsun netissä. Neitokaiselle on sadellut tukea ja ymmärrystä muilta käyttäjiltä. Monet ovat sitä mieltä, että pari teki oikein ilmoittaessaan vanhemmille että heillä ei ole asiaa häihin, sillä kyseisen päivä on omistettu pariskunnan onnellisuudelle. Mahtoivat vanhemmat olla yllättyneitä saadessaan käänteisen hääkutsun.