Hämmentävä toimintafiguuri – karhulla ratsastava paidaton Vladimir Putin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Venäläisten markettien leluhyllyiltä löytyy erikoinen toimintahahmo. Yksi lapsille myytävistä toimintanukeista on nimittäin presidentti Vladimir Putinia esittävä figuuri. Venäjän lipulla koristeltu lelupakkaus sisältää karhulla ratsastava Putinin.

Eräs Twitter-käyttäjä on pitänyt lelua niin huvittavana, että hän on päättäny julkaista kuvan siitä sosiaalisessa mediassa. Kuva on aiheuttanut suurta hilpeyttä muiden käyttäjien keskuudessa.

Karhulla ratsastava Putin on hulvaton ilmestys. Olisi mielenkiintoista tietää, onko kyseinen toimintanukke ollut myyntimenestys ja onko se ollut lasten mieleen. Kyseisiä nukkeja on myytävänä useissa verkkokaupoissa. Voisi luulla, että myös Putin itse on ostanut itseään muistuttavan toimintahahmon ja on siitä erittäin ylpeä.