Kissoilla pakkomielle kaappeihin – näin siinä voi käydä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Seisomaan opettelevia lapsia alkavat usein kiinnostamaan erilaiset hyllyt ja kaapit, kun lapset ymmärtävät saavansa ne auki. Vanhempien ainoa keino välttyä sotkulta onkin monesti sitoa kaappien ja laatikoiden ovet kiinni jollain teippi- tai naruviritelmällä. Nyt YouTubessa on julkaistu hauska video kissoista, joilla on samanlainen pakkomielle kaappeihin.

Ignoramusky on julkaissut YouTube-kanavalleen hauskan videon, jonka pääosassa ovat viisi kissaa, jotka jakavat saman pakkomielteen keskenään. Niiden on aivan välttämätön tarve päästä avaamaan kaappien ovat ja laatikot, että ne pääsevät tonkimaan niiden sisältöä.

Videolla nähtävät viisi kissaa saavat kaikki taidokkaasti ja tottuneesti kaappien ovet auki. Ensimmäinen kissa haluaa kaappiin vain istumaan, mutta toisella kissalla on pahat mielessään. Se hyppää lääkkeitä sisältävään laatikkoon ja tonkii sitä tiputtamalla monta pakkausta maahan. Kolmas kissa haluaa laatikkoon nukkumaan ja neljäs sekä viides kissa ovat taas pahanteossa ja tiputtelevat kaiken, mikä tassuihin tarttuu.