Kristin Cavallari aloitti massakauden: ”Haluan lihaksia!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähtenä ja juontajana tunnettu Kristin Cavallari on aloittanut rajun kuntoprojektin. Tähtönen haluaa saada vartalostaan lihaksikkaamman. Neitokainen on tullut siihen tulokseen, että häntä kritisoineet ihmiset ovat olleet oikeassa. Hänestä on tullut huolestuttavan hoikka.

Niinpä Kristin on päättänyt aloittaa massakauden, jossa hän ruokailee reippaasti ja saadun energian kautta hän työstää vartalonsa lihaksia. Cavallarin kunnianhimoisten tavotteiden saavuttamisessa on auttamassa personal trainer Michael Sorrentino, joka työskentelee Chicago Sports Instituutissa.

Cavallarin on saatava vartaloonsa enemmän massaa, jotta hän voi saada tavoittelemansa lihakset. Kuntoprojektin aloittamisen jälkeen Kristin on kokenut olevansa voimakkaampi. Daily Mail -lehden mukaan Kristin treenaa kolmesta neljään kertaa viikossa.

Tähtösen personal trainerin mukaan hän on yksi ahkerimmista asiakkaista, eikä neitokainen koskaan skippaa harjoituksia tai löysäile treeneissä. Rankka kuntoprojekti on alkanut tuottaa tulosta ja neitokaisen toivoma muodonmuutos on varmasti nähtävissä muutaman kuukauden päästä.