Räppihitti tehtiin uusiksi automatkan aikana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet muusikot käyttävät nykyään musiikintekovälineenä ja hauskana leluna erilaisia samplereita ja elektronisia looppereita, joiden avulla kappaleen taustat voi tehdä erilaisista äänistä hetkessä, kun taito on vaan hallussa.

Koneeseen voi äänittää eri soittimia ja ääniä erillisten nappien taakse ja ääniä samanaikaisesti toistamalla laitteesta syntyy kappale. Saksalainen muusikko Flula Borg käyttää tällaista ääniä looppaavaa laitetta videoillaan ja nyt hän on julkaissut YouTube-tililleen hauskan videon, jossa hän tekee pienen automatkan aikana vanhempiensa kanssa LL Cool J -nimisen artistin Mama Said Knock You Out -kappaleesta hauskan version.

Borg äänittää autossa isänsä ja äitinsä ääntä, omaa ääntään, beatboxausta ja haitaria. Näistä äänistä syntyikin jo kelpo taustat kappaleelle, jonka päälle hän räppää laulun lyriikat. Borgin vanhemmat ovat hauskasti mukana kappaleen tekemisessä ja matka näyttäisi taittuvan melko leppoisasti, kun perheellä on autossa näin hauskaa ajanvietettä.