Poliisin hauska Facebook-päivitys leviää verkossa: ”Lajeina parisprintti, pursuit ja naisten takaa-ajo”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joidenkin suomalaisten poliisilaitosten sosiaalisen median päivitykset ovat nousseet viime aikoina hiteiksi leppoisan tarinoinnin ansiosta. Itä-Suomen poliisilaitos on jälleen kunnostautunut tällä saralla tänään julkaisemallaan Facebook-päivityksellä.

Itä-Suomen poliisilaitoksen Sami ja Kimmo kertovat viikonlopun tapahtumista värikkäästi ja hauskasti urheilutermein.

– Poliisilaitoksen alueella sijaitsevat juottopisteet pitivät huolta siitä, että ravintola-asiakkailla oli mono syönnillään riippumatta siitä, oliko illan tyyliksi valittu perinteinen tai vapaa. Suosituimmat lajit näyttivät olevan niin kuin monesti ennenkin parisprintti, pursuit ja naisten takaa-ajo, poliisit kirjoittivat.

– Jotkut asiakkaamme hävisivät urhean suorituksen jälkeen kisan vanhan liiton kuokalla edenneelle poliisille ja edessä oli lähimmässä terveyspalveluyksikössä vähintäänkin veri- ja myös joissakin tapauksissa virtsanäytteen antaminen. Yksi pahiten doupatuista kisaan lähteneistä oli vuonna 1993 syntynyt mies, joka kolaroi moponsa kanssa Kuopion Vuorelassa ja hönkäisi alkometriin 2,9 promillen lukemat. B-näyte lähetetään tutkittavaksi laboratorioon tulevalla viikolla.

Lue koko päivitys tästä linkistä tai artikkelin lopusta.

Julkaisu käyttäjältä Itä-Suomen Poliisi.