Hirmumyrsky iski – surffarit riskeerasivat henkensä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australian Queenslandissa annettiin vakava myrskyvaroitus, sillä Marcia-sykloonin ennustettiin runtelevan etenkin rannikkoalueita. Paikallinen uutistoimisto oli saanut kuvamateriaalia myrskystä, ja videolla näkyi, kuinka eräs mies näytti suuntaavan rantaa kohti surffilautautansa kanssa.

Mies ei suinkaan ollut ainoa, joka oli suunnannut merelle myrskyllä, sillä netissä on jaettu hurjia kuvia suffipaikoista, jotka ovat myrskyn aikaan olleet täynnä lainelautalijoita. Marcia-syklooni teki pahaa jälkeä monin paikoin Queenslandin rannikkoa ja on vaikea hullua kuvitella, että joukko ihmisiä oli surffaamassa kyseisellä kelillä.

Myrsky on laantunut ja raivaustyöt on aloitettu. Myrskyn hurjasta voimasta on todisteena joukko vakuuttavan näköisiä valokuvia. Vaikka surffaajat uhmasivat luonnonvoimaa, on toivottavaa, että kukaan ei loukkaantunut hurjapäisessä tempauksessaan.