Tuotantoyhtiö haluaa lisää Nälkäpeli-elokuvia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suzanne Collinsin kirjoihin perustuva ja Jennifer Lawrencen tähdittämä Nälkäpeli-elokuvasarja nauttii hurjasta suosiosta ympäri maailmaa. Kansalaisiaan alistavaan tulevaisuuden Panem-valtioon sijoittuvan sarjan päättävä elokuva, Nälkäpeli – Matkijanärhi osa 2, saa ensi-iltansa tämän vuoden marraskuussa.

Tulevan elokuvan myötä kaikki kirjasarjan osat ovat kääntyneet elokuviksi. Tuotantoyhtiö Lionsgate ei kuitenkaan haluaisi vielä luopua erittäin tuotteliaaksi osoittautuneesta Nälkäpeli-nimikkeestä. Deadline-sivuston mukaan yhtiö pohtii parhaillaan kuumeisesti jatko-osien tai kirjojen tapahtumia edeltävään aikaan sijoittuvien esi-osien mahdollisuutta.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, tultaisiinko esimerkiksi Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson tai Liam Hemsworth näkemään mahdollisissa kirjoihin perustimattomissa Nälkäpeli-elokuvissa. Lionsgate-yhtiö paljasti viime vuonna suunnittelevansa myös Nälkäpeli-aiheisen teemapuiston avaamista.