Victoria Beckham työnsi päänsä lehmän ahteriin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ex-spaissarina ja nykyisin muotiguruna tunnettu Victoria Beckham on julkaissut sosiaalisessa mediassa huvittavan kuvan, jossa tähtönen on vierailemassa lontoolaisessa taidegalleriassa. Beckham osoitti olevansa erityisen kiinnostunut taiteilija Oleg Kulikin teoksesta.

Humoristisessa kuvassa Victoria on työntänyt päänsä lehmän ahteriin. Saatchi Galleryssa oleva venäläinen teos houkuttelee vierailijoita työntämään päänsä lehmän takamukseen nähdäkseen eläimen sisällä olevan videoinstallaation. Lehmän sisuksissa pyörii video Leninistä.

Victoria Beckham ei tietenkään voinut olla vilkaisematta ja siitä on muiden iloksi räpsäisty ja jaettu hassu kuva netissä. Vaikka Victoria kuvataan usein vakavakasvoisena trendisetterinä, ei neitokainen selvästikään ole vain sitä. Kuva on hauska osoitus tähtösen huumorintajusta ja siitä, ettei hän ota itseään liian vakavasti.