Tältä Disney-prinsessat näyttäisivät tosielämässä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaikki varmasti muistavat tarinoiden lumoavat prinsessat, jotka on herätetty eloon valkokankaille Walt Disneyn piirrettyjen lastenelokuvien toimesta. Monet tietävät, miltä prinsessat näyttävät, millainen tyyli heillä on ja millaisia vaatteita he käyttävät.

Nyt BuzzFeedVideo on julkaissut YouTube-tilillään videon siitä, millaisia prinsessat olisivat tosielämässä olleet, jos ne olisivat eläneet ajassa, johon alkuperäiset tarinat sijoittuvat. Naiskuva on ollut eri aikoina aivan toisenlainen ja vaatteet usein paljon peittävämpiä kuin millaiset Disney-piirrettyjen lumoaville kaunottarille on piirretty.

Esimerkiksi Aladdinista tunnettu Jasmine ei pitäisi matalavyötäröisiä housuja pelkkien koristeltujen rintaliivien kanssa vaan hänellä olisi peittävä ja kaikki muodot piilottava iso kangas yllään. Pocahontas taas olisi oikeasti rinnat paljaana ja hänen ylävartalon ihoaan koristelisi erilaiset tatuoinnit.