Nainen masturboi 50 Shades of Grey -näytöksessä – pantiin käsirautoihin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meksikolainen nainen pidätettiin elokuvateatterissa, kun hän jäi kiinni hyväilemästä itseään muiden katsojien keskellä. Elokuvateatterissa istuvat asiakkaat olivat huomanneet naisen masturboivan ja ilmiantoivat naisen heti vartijoille.

Moviepilot-sivusto kertoo Meksikon Sinaloassa sijaitsevan elokuvateatterin asiakkaan tulleen pidätetyksi, kun hän jäi kiinni masturboimisesta katsomossa. 33-vuotias nainen oli istunut katsomossa 12 rivillä ja alkanut hyväilemään itseään.

Vieressä istuneet asiakkaat olivat ilmoittaneet tapauksen ja nainen oli laitettu käsirautoihin. Masturboiminen ei ole kuitenkaan pahimmasta päästä tapauksia, joita on sattunut Fifty Shades of Grey -elokuvan näytöksissä.

Moviepilot kertoo myös Glasgown elokuvateatterissa tapahtuneesta pahoinpitelystä, jossa eräs mies oli pyytänyt naista olemaan hiljempaa elokuvan aikana. Nainen oli suuttunyt pyynnöstä niin paljon, että iski miestä päähän lasipullolla.