Palkkamurhaaja mainosti Facebookissa – poliisi pidätti saman tien

Viihdeuutiset · Annika Kela

Perussa on kohahduttanut tapaus, jossa palkkamurhaaja jäi kiinni Facebookin ansiosta. Mies oli nimittäin pahamaineisesta ja laittomasta ammatistaan niin ylpeä, että hän kerskaili puuhistaan sosiaalisessa mediassa.

Perulainen Jonathan Giraldo pidätettiin sen jälkeen, kun mies oli julkaissut profiilissaan kuvamateriaalia, joka kelpasi poliiseille todisteeksi. Mies mainosti hämäräpuuhiaan avoimesti ja tarjosi palveluitaan ystävilleen Facebookissa.

Poliisit olivat vakuuttuneita miehen syyllisyydestä rikollisiin toimiin, sillä mies poseerasi kuvissaan valtavan rahakasan ja aseiden kanssa. Vaikka mies esiintyi Facebookissa nimellä Tony Garcia ja käytti lempinimeä Antrax, ei miehen etsiminen ollut lopulta vaikeaa.

Mirror-lehden mukaan poliisi tutkii täsmäävätkö miehen hallussa olleet aseet murhatapauksiin. Miehen idioottimainen tapa hoitaa hämäräbisneksiään on tehnyt Antraxin naurunalaiseksi. Vaikuttaisi siltä, että Giraldon päivät palkkamurhaajana ovat luetut.