Säämies sekosi salamoista – riehaantumisesta tehtiin musiikkikappale

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin tapauksesta, missä toimittaja Jim Cantore riemastui Massachusettsissa riehuneesta talvisesta ukkosmyrskystä. Toimittajan hulvaton reaktio tallentui kuvaajien videolle, kun mies ei ollut pysyä housuissaan saadessaan salamoinnin videolle.

Niin kuin kaikista hauskoista videoista on tästäkin päivitetty uusi versio, joka on viety uudelle tasolle. Schmoyoho on julkaissut YouTube-tilillään tekemänsä version Jim Cantoren reaktiosta lumiseen ukkosmyrskyyn. Cantoren juonto on venytetty Auto-tunen avulla melodiseksi ja juonnon taustalle on tehty elektronista musiikkia. Iloisesta juontovideosta tuli käden käänteessä hauska musiikkivideo.

Thundersnow-videosta tehty kappale sisällyttää huvittavan monta hittibiiisin ainesosaa. Juontajan tunteella vedetyt sanat kruunaavat kertosäkeen ja kertovat upeasti luonnon majesteetillisista voimista.