5-vuotiaan nettisensaation hulvaton lomavideo

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viisivuotias Noah Ritter nousi taannoin kuuluisuuteen, kun hänestä julkaistiin haastattelu, jossa pikkupoika toisti toimittajalle sanaa ”Apparently”. Ellen DeGeneres on tavannut pojan pariinkiin otteeseen ja lähettänyt Ritterin isoisänsä ja kuvausryhmän kanssa matkoille.

YouTube
YouTube

Viimeisimpänä Ritter on seikkaillut Havaijin Aulanissa. The Ellen Show on julkaissut YouTube-kanavallaan hulvattoman lomavideon Noahista, joka on päässyt matkalle Ellen DeGeneresin lähettämänä isoisänsä kanssa. Kuvausryhmä on kuvannut pojan lomaa ja hänen hurjastelujaan Aulanissa.

Noah näyttää viettävänsä elämänsä parhainta aikaa nauttiessaan lomallaan jokaisesta hetkestä. Poika on todella hulvaton kaikessa suorapuheisuudessaan eikä viisivuotiaalta Noahilta lopu vitsit kesken. Ei ole mikään ihme, että hänen ensimmäinen Apparently-videonsa on saanut lähes 20 miljoonaa katselua YouTubessa. Tämä poika on syntynyt koomikoksi.