Itsensäpaljastaja aiheutti kaaoksen – poliisikin tyrmistyi Facebook-päivityksestä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Floridalaisen naapuruston rauha rikkoutui, kun asuntojen ikkunoiden taakse ilmestyi hämäräpuuhissa ollut mies. Naapurit soittivat poliisit paikalle huomattuaan, että mies alkoi viuhahdella ikkunoiden takana ja hyväillä alapäätään.

Naapureiden harmiksi mies ehti häipyä paikalta ennen kuin virkavalta ehti hätiin. Sitten hätänumeroon saapui toinen ilmoitus hiipparista. Erään taloyhtiön asuntoon oli murtauduttu asukkaan ollessa suihkussa. Viuhahteleva murtomies oli ottanut asunnossa asuvan naisen puhelimen ja räpsäissyt kuvan suihkussa olevasta asukkaasta. Sitten mies oli ottanut jalat alleen ja vienyt puhelimen mennessään.

Kun poliisit saapuivat hysteerisenä olevan naisen kotiin, tapahtui joitain vielä omituisempaa. Murtomies oli lisännyt naisen puhelimeen asennetun Facebookin kautta suihkukuvia nettiin muiden nähtäväksi.

Paikallinen uutiskanava WESH 2 News on haastatellut alueella asuvia järkyttyneitä naapureita. Poliisi on kehoittanut ihmisiä varovaisuuteen, sillä viuhahtaja on tekojensa perusteella luokiteltu arvaamattomaksi seksuaalirikolliseksi, jonka käytös voi pian saada väkivaltaisia piirteitä. Poliisi toivoo saavansa miehen kiinni, ennen kuin jotain vakavampaa tapahtuu.