Pikkupojan Talent-esitys oli liikaa – juontaja oli tikahtua nauruun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialaisessa ajankohtaisohjelmassa oli esiintymässä joukko taitavia lapsia. Eräällä pojalla oli niin luova esitys, että juontajienkin pokka petti pojan vetäessä hauskaa musikaalista esitystään.

YouTube
YouTube

Reipas nuori mies aloitti esityksensä soittamalla muutaman sävelmän pianolla. Sen jälkeen nuorukainen heitti jalalla koreaksi ja alkoi esittää upeaa robottitanssiaan. Juontajat olivat yllättyneitä pianoesityksen uudesta suunnasta ja toinen juontajista alkoi nauraa hillitsemättömästi.

Kun poika lopetti esityksensä, juontajat yrittivät vetämää juontopuheensa normaalisti, mutta he eivät kyenneet olla nauramatta. Lopulta toinen juontajista onnistui sanomaan, että esitys oli niin hieno, ettei sellaista oltu vielä nähtykään heidän aamushow’ssaan. Pojalla oli hauskan rento asenne esiintyessään ja harjoittelulla nuorukaisesta tulee vielä entistäkin taitavampi.