Hervoton näky ratin takana – koala yritti ajaa autoa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen poika koki todella yllättävän tilanteen, kun hän oli matkalla koulusta kotiin. Kun hän oli kävellyt koulubussista kotipihaansa hän oli huomannut, että heidän perheensä autoon oli mennyt istuskelemaan karvainen tunkeilija. Koala oli kiivennyt perheen Land Roveriin kuskin paikalle ja oli valmiina lähtöön.

15-vuotias Sam Box oli tullut koulusta kotiin, kun hän oli huomannut, että heidän autossaan istuu koala. Box oli kertonut 9NEWS-uutisille ottaneensa heti puhelimensa esille, koska halusi kuvata hauskan tilanteen. Koala istui kuskin paikalla, katseli ikkunasta ulos ja näytti siltä kuin se olisi ollut valmiina lähtöön.

Sam Box sai kuskin paikalla istuvasta koalasta monta upeaa kuvaa, kun koala istui ratin takana ja pyöritteli rattia käsissään ihan kuin se olisi ohjannut sitä. Boxin mukaan alueella näkyy silloin tällöin koalia, mutta yksikään ei ole koskaan kiivennyt heidän autoonsa. Koala ei ollut pelännyt Boxia, vaikka poika oli yrittänyt saada sitä autosta pois ääntelemällä. Lopulta poika oli avannut koalalle auton etuoven, jolloin se oli rauhallisesti poistunut autosta ja lähtenyt kävelemään.