Demi Lovato kiidätetty sairaalaan – fanit huolissaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Disneyn lapsitähtenä ja nykyisin menestyneenä poptähtenä tunnettu Demi Lovato on joutunut sairaalaan. Tähtönen kiidätettiin kalifornialaiseen Providence Tarzana Medical Center -sairaalaan saatuaan pahoja hengenahdistuskohtauksia.

TMZ-viihdesivuston mukaan Lovaton tilanne on vakaantunut, mutta hän joutuu olemaan sairaalassa tarkkailtavana. Lääkäreiden mukaan laulajattarella oli flunssasta seurannut infektio keuhkoissa ja tulehdusta hoidetaan antibiooteilla.

Demin fanit ympäri maailmaa ovat olleet tähtösestä huolissaan. Neitokaisen lähipiiri on kuitenkin vakuuttanut, että pahin vaara on ohi ja tähdestä pidetään hyvää huolta. Daily Mail -lehden mukaan tarkempia tietoja tähden nykyisestä tilanteesta ei ole selvinnyt. Toivottavasti 22-vuotias neitokainen paranee pian ja pääsee sairaalasta kotiin lepäämään.