Jen Selter teki pepullaan ompputempun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

New Yorkissa asuva Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Erityisesti 20-vuotias internet-malli tunnetaan kuitenkin hyvin muodostuneen takapuolensa ansiosta.

Throwback @peoplemag – Fun Photoshoot!….. #BTS #AppleBottom #Seltering

Video, jonka Jen Selter (@jenselter) julkaisi

Nyt Jen Selter on jakanut Instagram-tilillään lyhyen videon, joka on peräisin People Magazine -lehden kanssa tehdyistä kuvaussessioista. Lähes hypnoottisella videolla Jen Selter julistaa peppuvoimaa pompauttamalla twerkkausliikkeellä takapuolensa päälle tiputetun omenan.

Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. New Yorkin asukkaalta on odotettavissa muun muassa kirja ja televisioprojekteja, ja tähti ansaitsee nykyään runsain määrin rahaa erilaisten endorsement-sopimusten avulla. Selterin Instagramilla on 5.4 miljoonaa seuraajaa, ja hänen takapuolensa on onnistunut lumoamaan esimerkiksi poptähti Rihannan.