Upeimmat otokset Oscar-jatkobileistä julki – kuin taidetta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Oscar-gaalaa seuraa aina monia upeita jatkojuhlia, joista yhdet järjestettiin Vanity Fair -lehden toimesta ja paikalla olikin kaikki Hollywoodin kirkkaimmat tähdet. Vanity Fair ja lehden luottovalokuvaaja Mark Seliger olivat yhdessä järjestäneet paikalle saapuneille tähdille upean valokuvaussession.

Perinteisen punaisen maton tai sponsoriseinän sijaan Vanity Fair ja Seliger olivat valinneet Oscar-jatkojen juhlapaikalta upean nurkkauksen valokuvaukselle. Seinien kulunut maali, tyylihuonekalut ja kauniit juhlapuvut henkivät niin ylellistä tunnelmaa, että monikaan valokuvaaja ei pystyisi hektisellä hetkellä otoksiinsa tällaista tallentamaan.

Kuvat on julkaistu Mark Seligerin Instagram-tilillä ja ne ovat toinen toistaan upeampia. Onnistuneimpiin otoksiin kuuluvat Steve Martinin, Kerry Washingtonin ja Lady Gagan kuvat sekä sädehtivän pariskunnan Jennifer Anistonin ja Justin Therouxin yhteiskuva.

#ladygaga #vfoscarparty #oscars2015

Kuva, jonka Mark Seliger (@markseliger) julkaisi

#stevemartin #vfoscarparty #oscars2015

Kuva, jonka Mark Seliger (@markseliger) julkaisi

#kerrywashington #vfoscarparty #oscars2015 @vanityfair

Kuva, jonka Mark Seliger (@markseliger) julkaisi

#jenniferaniston #justintheroux #vfoscarparty #oscars2015

Kuva, jonka Mark Seliger (@markseliger) julkaisi