Pikkupojalta koskettava kirje koiransa varastaneille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ferrierin perheen kotipihasta varastettiin 28. huhtikuuta 2013 heidän rakas lemmikkinsä, nuori yksivuotias Fern-niminen musta spanieli. Koiran viemisestä on jo kaksi vuotta aikaa, mutta pieni Ethan ei ole ikinä unohtanut koiraansa.

Ethan on nyt neljävuotias ja hän oppi esikoulussa kirjoittamaan kirjeitä. Hän ei kirjoittanut ensimmäistä kirjettä äidilleen tai isälleen vaan koiravarkaille. Ethan pyytää varkaita olemaan kilttejä ja tuomaan Fernin jo kotiin, sillä Ethanilla on koiraa kamala ikävä.

Sosiaalisessa mediassa on ollut käynnissä kaksi vuotta #FindFern-niminen kampanja koiran löytymiseksi, mutta mitään havaintoja koirasta ei ole edelleenkään ja Ethanin äiti Jodie pelkää, että Fern on jo menehtynyt. The Telegraph -lehden mukaan Ethan ei kuitenkaan ole vielä luopunut toivosta ja kyselee Ferniä edelleen joka päivä.