Sara Sieppi julkaisi bikinikuvia rantalomaltaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen missikaunotar Sara Sieppi on menestynyt hyvin äänestyksissä, joissa on haettu maan kauneimpia naisia perusteella tai toisella. Viime vuonna Sieppi valittiin pettäjämiesten unelmien kumppaniksi. Parhaillaan Sara nautiskelee aurinkolomasta.

Kuva, jonka SARA SIEPPI (@sarasieppi) julkaisi

Sara on julkaissut lomaltaan upeita bikinikuvia Instagramissa. Lomakuvissaan Sara poseeraa bikineissä muun muassa rannalla ja kertoo lomasuunnitelmansa olevan ”Syö, nuku, rusketu!”. Saran kanssa lomailemassa on toinen julkkiskaunotar, Sabina Särkkä.

Vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi tunnetaan ahkerana sosiaalisen median käyttäjänä. Sara on julkaissut itsestään runsaasti näyttävää kuvamateriaalia varsinkin Instagramissa. Taannoin hän uskaltautui julkaisemaan itsestään myös valokuvan ilman meikkejä.

Eat, sleep, tan.. Repeat!

Kuva, jonka SARA SIEPPI (@sarasieppi) julkaisi

#Huilii…

Kuva, jonka SARA SIEPPI (@sarasieppi) julkaisi

Another day in Paradise.

Kuva, jonka SARA SIEPPI (@sarasieppi) julkaisi

#Caribbean #sunnuntaibrunat

Kuva, jonka SARA SIEPPI (@sarasieppi) julkaisi