Imetyskuvat leviävät netissä – Brelfie-kuvilla protestoidaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet perheenäidit ovat olleet närkästyneitä imetyskuvien saamasta negatiivisesta huomiosta ja palautteesta. Ympäri maailmaa imettävät äidit ovat ihmetelleet, minkä takia imetyskuvia pidetään negatiivisina ja sopimattomina.

Imetyskuvien aiheuttama negatiivinen kohiseminen on poikinut Brelfie-villityksen. Naiset ovat innostuneet julkaisemaan imetyskuvia protestiksi negatiiviselle mielipiteelle. Perheenäidit haluavat osoittaa kuvillaan, että lapsen imettäminen on kaunis ja luonnollinen asia, toisin kuin puolialastomien naisten huomionhakuinen poseeraaminen ja rivoilu.

Daily Mail -lehden mukaan yksi Brelfie-villityksen tukijoista on perheenäiti Emma Taylor, joka osallistui Briteissä ajankohtaisohjelman haastatteluun aiheesta. Nainen on ylpeä imetyskuvista ja haluaa saada ihmiset näkemään asian positiivisessa valossa ja osana kaunista tapahtumaa.

Monet julkisuuden henkilöt ovat viime vuosina julkaisseet imetyskuvia ja nyt, ainakin Briteissä, ovat myös tavalliset perheenäidit ottaneet kantaa villitykseen julkaisemalla kuvia buuminomaisesti. Brelfie-villitys on näillä näkymin tullut jäädäkseen.